De Strive AL 6.0
De Strive AL 6.0 met Shapeshifter-technologie is ontwikkeld om te garanderen dat je het beste instrument hebt voor al je avonturen in de bergen.

Canyon Strive AL 6.0 met Shapeshifter-technologie

Home » Cycling » Canyon Strive AL 6.0 met Shapeshifter-technologie
Share this

De Strive AL 6.0 met shapeshifter-technologie is ontwikkeld voor al je avonturen in de bergen

De Strive AL 6.0 met Shapeshifter-technologie is ontwikkeld om te garanderen dat je het beste instrument hebt voor al je avonturen in de bergen.

Canyon Strive AL 6.0 is een mountainbike die kan worden gebruikt voor zowel XC-trails als enduroraces. De fiets zal je blijven imponeren. Zowel op lange beklimmingen als technische afdalingen. Het aluminium frame heeft een agressieve Race Geometry. Waarbij de reach en de stack zijn verlengd voor een stabiele en geluidloze rit, zelfs bij de meest turbulente afdalingen. Met één druk op de knop past de Shapeshifter de geometrie en de vering aan, zodat je efficiënter naar boven kunt klimmen.

De RockShox Lyrik RCT3-vork met 170 mm veerweg en Boost spacing garandeert serieuze demping en grip gecombineerd met de RockShox Monarch Plus RC3-achtervering voor extra snelheid. Met de SRAM GX1 Eagle-aandrijving met 12 versnellingen heb je een lichte, responsieve en intuïtieve groepset om op het juiste spoor te blijven.

En de DT Swiss E 1850 Spline-wielen omvatten een voorwiel met een 30 mm brede velg die plaats biedt voor een bredere band voor voor maximale grip en een achterwiel met een smallere velg van 25 mm voor een dunnere band die heel goed rolt met direct trailcontact op een hogere druk. Als je de Strive AL 6.0 koopt, kun je met veel plezier je eigen DH-tijden verslaan.

Bekijk de Canyon Strive AL 6.0

Share this
Geef een reactie

Invalid username or token.