maap cycling apparel

Een greep mooie en stijlvolle wielerkleding

Home » Cycling » Een greep mooie en stijlvolle wielerkleding
Share this

Er is zoveel moois op het gebied van wielerkleding

Hieronder een kleine greep van een aantal merken die in mijn brein bleven hangen na het zoeken naar wielerkleding. Dit is uiteraard maar een hele kleine selectie, want er zijn nog veel meer aanbieders die zeker de aandacht verdienen.

Maap
Je moet het durven om de kleding van Maap te dragen. Roze, lichtblauw, sterren zijn maar een kleine greep uit de verrassende designs. Zoals op de ste al te zien is geven ze veel aandacht aan design, maar ook de kleding zelf is van hoge kwaliteit.
maap.cc

Rapha
Rapha is toch wel de trendsetter geweest op het gebied van stijlvolle wielerklding. Mooie en strakke vormgeving. Subtiel en simpel, maar niet saai. Iedereen kent Rapha uiteraard als kledingsponsor van Sky. Zwart met een blauwe baan. Vele merken hebben dit voorbeeld gevolgd. Soms beter, maar vaak ook niet. Er is namelijk meer dan een zwart shirt en een streep blauw. Zelfs Rapha weet dat en laat dat dan ook zien.
rapha.cc

La Machine
Vooral bekend om hun t-shirts met leuke en verrassende teksten en illustraties. Veel gedragen door bekende Nederlanders, vandaar ook de populariteit. De wielerkleding is strak en verfrissend. Ze hebben geen overvolle webshop, maar dat maakt het ook sterker. Kwaliteit boven kwantiteit.
lamachine.cc

Bernard
Schitterende, strakke en uitgebalanceerde designs. Heldere en kleurrijke patronen. En net als bij La Machine, en vele andere merken, ligt de focus op een paar goede ontwerpen.
bernardridesagain.com

brandt-sorenson.com
En voor de wielerliefhebber met een grote en volle portemonee is er Brandt Sorenson. Als je echt iets unieks wilt dragen moet je dit overwegen. Het is niet opvallend, maar wel apart. Je krijgt een beetje het gevoel dat je in je onderkleding aan het fietsen bent. Dus er zal zeker worden gekeken als je voorbij komt fietsen. Maar durf je het aan, dan gewoon doen.
brandt-sorenson.com

Share this
Geef een reactie

Invalid OAuth access token.