Maats Cycling Culture

Maats Cycling Culture

Home » Cycling » Maats Cycling Culture
Share this

Maats Cycling Culture, kwalitatieve en vernieuwende wielerkleding

Maats komt van de Belgische wielerterm Ploegmaats. Maats Cycling Culture vertegenwoordigt het perfectie gevoel van samen fietsen en de wielersport beleven.

Er samen in het weekend op uitgaan en nieuwe routes ontdekken. Samen goede koffie drinken en uren ouwehoeren over de uitslag en het verloop van de laatste koers op tv. Waar mogelijk elkaar ‘op het rooster leggen’ op het eerste de beste bruggetje of duinpad, maar ook elkaar uit de wind houden op minder dagen en wachten tijdens de zoveelste lekke band of ander materiaalpech. Samen na afloop een biertje drinken en alweer plannen maken voor de volgende rit. Hier staat Maats Cycling Culture voor. Dit willen we graag met jou delen.

Maats is ontstaan vanuit liefde voor de wielersport. Wij omarmen alle facetten die deze prachtige sport zo mooi maakt. Maar vooral wielerkleding heeft ons hart gestolen. Wij geloven dat iedere renner of renster, jong of oud, prestatiegericht of genietend, moet kunnen fietsen in kleding die bij hem of haar past. Maats zoekt voor deze mensen de wereld af naar de beste en tofste wielerkleding, altijd met een uniek verhaal.

En wat zeg ik erover?
Maats heeft een mooi, strak en fantastisch assortiment wielerkleding en accessoires. Ingetogen, maar toch aanwezig. Geen schreeuwerige en bonte collectie. Aandacht voor subtiliteit staat voorop.

Maats Cycling Culture

Maats Cycling Culture website

Share this
Geef een reactie

Invalid OAuth access token.