Koersen over kasseien & kiezelstenen in Nederland
Koersen over kasseien & kiezelstenen in Nederland.

Koersen over kasseien & kiezelstenen in Nederland

Home » Lifestyle » Koersen over kasseien & kiezelstenen in Nederland
Share this

DE VERBORGEN CHARME VAN DE WIELERSPORT IN ONS LAND

Wielerwedstrijden, zoals de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en meer recent de Strade Bianche, danken hun internationale bekendheid en karakter aan de stoffige paden vol grind en keien. Op die stroken staan de helden op.

Ook in Nederland liggen wegen die zijn geplaveid met wielerhistorie, verscholen in de Drentse bossen, achter Brabantse boerenerven of in het uitgestrekte Zeeuwse landschap. Er worden zelfs diverse wedstrijden op verreden.

In dit boek worden, met verhalen en ervaringen van bekende Nederlandse wielrenners, de kasseistroken en grindwegen letterlijk op de kaart gezet.

Koersen over kasseien & kiezelstenen in Nederland

Voor liefhebbers van kasseien en stoffige wegen is dit boek een echte aanrader. Je hoeft namelijk niet naar België of Noord Frankrijk om het te beleven. Ook in Nederland zijn er genoeg uitdagingen.

In dit boek wordt het prachtig uitgelegd en beschreven. Met uiteraard de foto’s voor de echte belevenis. Om alvast in de stemming te komen. Kortom, een boek voor de echte liefhebber van fietsen op karaktervolle wegen met een dito omgeving.

Auteur: Martijn Sargentini
Uitgever: Spectrum

Share this
Geef een reactie

Invalid OAuth access token.