Morvélo clothing dames

Morvélo clothing

Home » Lifestyle » Morvélo clothing
Share this

Genoeg kledingmerken, maar Morvélo is anders

Morvélo clothing combineert de reikwijdte van een grote multinational met de creatieve inventiviteit van een klein bedrijf.  We zijn ontwerpers, dus maken we elke zes maanden nieuwe spannende collecties. We zijn geen Road-merk. Wij zijn geen MTB-merk. Wij zijn een fietsmerk. We fietsen op alle soorten fietsen, hebben het altijd gedaan, dus ons ethos moedigt diversiteit aan. Morvélo-producten zijn geschikt voor iedereen.

Morvélo clothing dames

Onze ontwerpen combineren fietscultuur met popcultuur. Combineren sport, kunst, muziek, mode en film om producten te creëren die niet alleen zeer technisch en prestatiegericht zijn, maar ook visueel uniek .

Morvélo clothing heren

We zijn serieus over onze passie voor fietsen, maar nemen onszelf vooral niet serieus. Wij vinden fietsen leuk, levendig, creatief en opwindend. We gaan niet over lijden. Het gaat niet om machismo. We zijn op goede tijden op twee wielen en volgen je eigen pad.

Dappere en moedige uitspraken. Maar Morvélo maakt het ook waar. Prachtige en onderscheidende kleding met telkens weer verrassende elementen, kleuren en details. Fietsen in de kleding van Morvélo is niet zomaar een shirt aantrekken. Dit is fietsen zoals fietsen ook kan zijn. Gesoigneerd, want het ook wil ook wat.

Website Morvélo

Share this
Geef een reactie

Invalid username or token.