Het werd tijd voor een nieuwe fiets.
Het werd tijd voor een nieuwe fiets, de Bianchi 928 Carbon MONO-Q was op.

Mijn nieuwe aanwinst, de Bianchi Aria Ultegra Disc 2018

Home » Over mij » Mijn nieuwe aanwinst, de Bianchi Aria Ultegra Disc 2018
Share this

Het werd tijd voor iets nieuws, de Bianchi 928 Carbon Mono-Q was op

Op een gegeven moment is het zover, je bent toe aan een nieuwe fiets. Alleen je gevoel laat je oude fiets nog niet los. Alle herinneringen die kleven aan mijn oude rode Bianchi, bergen beklommen, grote tochten gereden, jaar in en jaar uit. Er is al voor honderden, wat zeg ik, duizenden euro’s aan vertimmerd. Zal ik nog een jaartje wachten?

Op een dag loop je je favoriete fietszaak binnen met het idee om eens rond te kijken en te oriënteren. Dat kijken en oriënteren was van zeer korte duur. Mijn oog, behoorlijk Bianchi georiënteerd, viel wederom op een Bianchi. Uiteraard! De Bianchi Aria Ultegra Disc 2018. Meteen verliefd. Strakke vormgeving, celeste met zwarte accenten, schijfremmen en… deze had ik nog niet eerder op de weg gezien. Inmiddels weet ik beter.

Het werd tijd voor een nieuwe fiets.

Dat er meerdere liefhebbers de voorkeur geven aan deze Bianchi, heeft de pret niet mogen drukken. Eerst wat informatie ingewonnen. Prijs, levertijd, extra’s etc.

Vaak doe je een impulsaankoop en krijg je achteraf spijt. Dus een aantal maanden gewacht om te kijken of de liefde nog aanwezig was. Sterker, de liefde werd heviger en ik kwam er niet vanaf. Dat betekent vaak maar één ding, kopen!

Het werd tijd voor een nieuwe fiets.

Dus werd de Bianchi Aria Ultegra Disc 2018 aangeschaft.
En tot op heden absoluut geen spijt van deze aankoop, want ik fiets elke keer met veel plezier mijn rondjes. Want of ik nu afzie in het Brabants land of in het hooggebergte, een blik op mijn fiets en mijn lichaam krijgt weer een boost!

Mijn favoriete fietszaak
Bianchi

Share this
Geef een reactie

1 comment
Invalid username or token.